tablet ouderen

We kunnen tegenwoordig gewoonweg niet meer zonder computer, tablet of mobiele telefoon.

De computer is niet meer uit ons dagelijks gebruik weg te denken. De www’s vliegen ons om de oren, informatie zoeken we online en rekeningen betalen gaat alleen nog maar via internet. Als dan niet via uw telefoon met behulp van een APP, of met uw tablet of pc om met een account in te loggen.
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een computer in huis. Ook komen er steeds meer mensen met een tablet of een mobiele telefoon met internet toegang. Maar: Kunnen we er wel goed mee overweg? En wat doen we als het apparaat niet functioneert zoals wij dat willen? DigitaalTiel heeft dagelijks contact met mensen, wie bijvoorbeeld een tablet van hun kinderen hebben gekregen maar niet weten hoe en wat ze er allemaal mee kunnen doen!

Wekelijks komen wij met mensen in contact en helpen wij mensen met het gebruik. Of het nu gaat om het opstarten en weer afsluiten van uw pc of tablet, internetbankieren, of voor de iets gevorderden het werken met Facebook en Twitter. DigitaalTiel helpt u persoonlijk op uw eigen tempo. Daarnaast hoeft u nergens naartoe en kunt u op uw eigen apparatuur werken.

Wist u dat je zowel met je tablet als je telefoon vaak dingen kunt combineren? Zo kunt u uw foto’s gemakkelijk delen met uw familie en vrienden. Tevens kunt u uw contactpersonen zowel op uw telefoon als op uw tablet tegelijkertijd gebruiken. 1 maal alles invoeren en daarna nooit meer iets kwijt.

Of wist u dat u foto’s kunt bewerken op uw tablet? GRATIS! Deze kunt u dan doorsturen naar bijvoorbeeld uw kind of kleinkind.

Delen activiteiten

Maar… u kunt ook gewoon hulp nodig hebben bij het gebruik van internet. Hoe vindt ik gemakkelijk en snel informatie? Hoe kan ik deze informatie naar mijn contactpersonen mailen en kan ik dit ook met iemand op Facebook delen? Al en dit soort vragen kunt u bij DigitaalTiel terecht.

Wij helpen u graag door op uw eigen tempo te leren hoe alles werkt. Vandaag gebeld is vaak binnen 24 uur contact. DigitaalTiel streeft ernaar om zo snel mogelijk bij u het probleem op te lossen. Helaas gaat dit niet altijd direct, maar dan gaan we samen kijken wat de oplossing is en in welk tijdsbestek.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons via onderstaand formulier en misschien zitten wij komende week al samen met U aan de keukentafel het gebruik van uw pc, tablet en pc te leren. Of stuurt u uw familie binnen 1 les al een Whats-appje met een leuke foto.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Bevestig