Of we nu spreken over grote en/ of kleine gebeurtenissen om ons heen, ze laten een bepaald beeld achter.

Martijn van Rossum (1984) ziet in ieder moment van zijn leven, in elke situatie een manier om deze in beeld te brengen. Iedere gebeurtenis is op verschillende manieren in beeld te brengen. Of we nu spreken van fotografie of de verfilming ervan.

Body Dynamics 2010 - spinning DigitaalTiel

De tijd van nu neemt met zich mee, dat we dit op een digitale manier vast willen leggen. Dit beeld willen vermeerderen en met andere willen delen. Facebook, Twitter, Instagram of via programma’s als whatsapp en e-mail.
Diverse mogelijkheden passeren dagelijks onze mogelijkheden.

Martijn is in 2009 gestart met zijn bedrijf (MvanR Retail). De eerste jaren is hij actief geweest met een 13 tal webshops. Hier kwam zowel de bouw / onderhoud bij kijken. Maar ook ieder product moest gefotografeerd worden. Tegenwoordig zijn deze beelden op te vragen bij leveranciers, in die begintijd moesten deze nog zelf gemaakt worden.

Martijn zag al snel in dat er markt was voor het digitaliseren van producten, bedrijfsopnames enz. Hij startte toen ook een 2de bedrijf, genaamd DigitaalTiel. Het digitaal maken en aanbieden van beelden. De afgelopen jaren heeft hij zich voornamelijk gericht op het fotograferen van producten. Maar ook een bedrijf in beeld brengen. Werknemers en gebouwen. Om de klant op de website een sfeer mee te geven en zo het bedrijf in enkele afbeeldingen zag.

Martijn van Rossum (7) Martijn van Rossum (2)

______________________________________     ________________________________________

Wist u dat u gemakkelijk en snel uw foto’s online kunt bestellen?

Wij leveren via onderstaande link, gemakkelijk en snel al onze foto’s via onze leverancier Oypo. Oypo is speciaal voor de vak-fotograaf.
Hier kunt u veilig op verschillende manieren betalen en bent u verzekerd van een goede afhandeling.

Oypo – DigitaalTiel

Staat uw foto en niet bij, of wilt u een foto persoonlijk gemaakt hebben, neem dan contact met ons op en we gaan geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek.