De mission statement van DigitaalTiel

We zijn een mensenbedrijf:

Alles wat we doen draait om contact met mensen. Onze mensen zijn dus het meest waardevolle onderdeel van de organisatie. We zijn blij dat je er bent en dankbaar voor je inzet! Je bent altijd welkom.

De kracht van beleving: In alles wat we doen, willen we uniek zijn; bijzonder. We geloven in mooie dingen en de kracht van beleving. We willen mensen oprechte aandacht, zorgzaamheid en warmte laten ervaren. Dat doen we binnen DigitaalTiel dus voor elkaar, om het vervolgens ook over te brengen op onze klanten.

Co-creatie: We werken in een dynamische omgeving. Dat vraagt om gepassioneerde, talentvolle en ondernemende partners. Onze partners laten we opbloeien want wij geloven in co-creatie. We helpen elkaar om te stralen en mooie dingen neer te zetten. Samen zorgen voor tevreden klanten.

Creativiteit: We kunnen ons alleen blijven ontwikkelen als we oprecht de drive hebben om te blijven verbeteren. We willen openstaan voor nieuwe ontwikkelen en originele ideeën. Dit helpt om waarde toe te voegen aan het werk dat we doen; om dingen écht bijzonder te maken. We houden van creativiteit, aanpakken en nieuwe ideeën uitproberen.

Structuur: We zorgen voor structuur en overzicht waardoor we meer inzicht krijgen in ons eigen werk. Hierdoor kunnen we concreet sturen op resultaten in plaats van op onderbuikgevoel. Dit houdt ons op het rechte pad, ook als we nieuwe dingen uitproberen.

Ontzorgen: Ons doel is om te ontzorgen. We willen elkaar waar mogelijk helpen en de klant het gevoel geven dat hij blind op ons kan vertrouwen. Dat kan alleen door goede en constante resultaten neer te zetten en door proactief te zijn. We zijn betrouwbaar en transparant omdat we volledig achter onze idealen staan.

 

Martijn van Rossum – eigenaar/ directeur